Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα

Άρθρα

Το γυναικείο παλτό

Το γυναικείο παλτό, εκτός από το ότι είναι ζεστό, προσφέρει στυλ και λεπτότητα στη φιγούρα, δίνει στον ιδιοκτήτρια του προσωπικότητα και κομψότητα! Για πρόγονος του θεωρείται το αγγλικό ρεντιγκότα, το οποίο  λόγω της βολικότητάς του στη μέση του 19ου αιώνα επιβάλλεται  στην ανδρική  μόδα σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα →

Η ιστορία για το γυναικείο σακάκι

Το γυναικείο σακάκι είναι επίσης ένα ένδυμα που δανείστηκε από την ανδρική γκαρνταρόμπα και μάλλον ποτέ δεν θα το δούμε να βγαίνει από την γυναικεία μόδα. Ο πρώτος σχεδιαστής μοδας στον κόσμο, που τόλμησε να “δανειστεί“ αυτό το ένδυμα για τις γυναίκες, είναι η μοναδική Coco Chanel το 1923.

Διαβάστε περισσότερα →

Το γυναικείο μπουφάν

Το πρώτο γυναικείο μπουφάν δημιουργήθηκε από την  Coco Chanel το 1925. Ειδικά σχεδιασμένο για την γυναικεία φιγούρα και να μην εμποδίζει την κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα →

Η γυναικεία φόρμα

Η φόρμα είναι το  πιο άνετο ένδυμα για τον αθλητισμό και όχι μόνο! Αυτό είναι το ρούχο που ο καθένας έχει!

Διαβάστε περισσότερα →

Η ιστορία για το παντελόνι Κάπρι

Το Κάπρι είναι  παντελόνι, το μήκος το οποίο κυμαίνεται από τον αστράγαλο μέχρι το  γόνατο και είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το όνομά του προέρχεται από το γραφικό ιταλικό νησί Κάπρι.

Διαβάστε περισσότερα →

Τα γυναικεία σορτς

Τα σορτς είναι ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες επειδή προσφέρουν δροσιά και άνεση! Και εκτός αυτού, είναι τρομερά σέξι!

Διαβάστε περισσότερα →

Η γυναικεία σαλοπέτα

Οι σαλοπέτες είναι η  βολική λύση για την καθημερινή ζωή και όχι μόνο. Έχουν εμφανιστεί πολύ καιρό πριν και ήταν ως επί το πλείστον ανδρική εργατική ενδυμασία.

Διαβάστε περισσότερα →

Το γυναικείο κολάν

Τα κολάν λόγω της πρακτικότητας τους, κερδίσανε μια μόνιμη θέση  στο χώρο της γυναικείας μόδας.

Διαβάστε περισσότερα →

Η ιστορία για το γυναικείο παντελόνι

Το παντελόνι είναι ένα ένδυμα που για πολλούς αιώνες για τις γυναίκες ήταν ανέφικτο όνειρο, και η απόκτηση του - μια πραγματική επανάσταση της μόδας!

Διαβάστε περισσότερα →

Η ιστορία για το τζιν

Το τζιν είναι  παντοτεινό κλασικό ρούχο που ποτέ δεν θα βγει απο την μόδα! Το ένδυμα όλων των εποχών! Τα μοναδικό παντελόνι που μπορεί να φορεθεί παντού και να συνδυαστεί με τα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα →
Σελίδα 1 από 3
«1 2 3»