μινι Καλαθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Άρθρα

Το γυναικείο πουκάμισο

Ημερομηνία: 05 Ιανουάριος 2017

Το πουκάμισο είναι ένα ένδυμα που είναι απαραίτητο  να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Δίνει μία κομψή και επιχειριτική άυρα,  στυλ και λεπτότητα!

Διαβάστε περισσότερα →

Η γυναικεία μπλούζα - μόδα και ιστορία

Ημερομηνία: 01 Ιούλιος 2016

Η μπλούζα είναι ο καθρέφτης της διάθεσής μας! Με σχέδια  ή μονόχρωμη, σπορ ή κλασική, με κουκούλα ή λογότυπο, αυτό είναι το ένδυμα που εκφράζει περισσότερο από όλα το στυλ μας!

 

Διαβάστε περισσότερα →

Γυναικείο τοπ

Ημερομηνία: 30 Ιούνιος 2016

Το γυναικείο τοπ είναι ένα άνετο ένδυμα που στην πραγματικότητα συνδυάζετε σχεδόν με τα πάντα. Ένα ιδιαίτερο τοπ δίνει μια εντελώς νέα μορφή και στο κλασικό παντελόνι, και στην κομψή φούστα και ακόμη και σε μια φόρμα.

 

 
Διαβάστε περισσότερα →

Ο μεγαλύτερος fan των ρούχων από δεύτερο χέρι - Ingvar Kamprad - ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας ΙΚΕΑ !

Ημερομηνία: 05 Ιούνιος 2016

Αν νομίζετε ότι είναι ντροπή να ντύνεστε με  ρούχα από τα κατάστηματα second hand, τότε καλό είναι να το ξανασκεφτείτε. Επειδή ο ιδρυτής της ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων ΙΚΕΑ, και ο απόλυτος εκατομμυριούχος, Ingvar Kamprad, ντύνετε μόνο από τέτοια!

"Ποτέ δεν  βάζω ένδυμα που δεν έχει αγοραστεί από κατάστημα  δεύτερο χέρι", εξομολογεί ο ίδιος στο σουηδικό κανάλι TV4. "Με αυτό θέλω να δώσω ενα καλό παράδειγμα, και όχι να μιλάμε μόνο, οτι πρέπει να μειωθούν τα έξοδα! Ο Kamprad εξηγεί την ακραία οικονομία του με τον τόπο καταγωγής του: «Είναι στην παράδοση της περιοχής Småland, όπου γεννήθηκα, να μην χαλάμε χωρίς αιτία τα  χρήματα. "

 
Διαβάστε περισσότερα →

Τα σύμβολα της ετικέτας για τον καθαρισμό

Ημερομηνία: 17 Απρίλιος 2016

Η εσωτερική ετικέτα κάθε ρούχου είναι το προσωπικό έγγραφο του, το διαβατήριό του. Περιέχει σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με τη σύνθεση της ύλης, της οποίας είναι ραμμένο το ρούχο, και οι οδηγίες για τον σωστό του καθαρισμό. Αλλά πολύ συχνά δεν δίνουμε καθόλου προσοχή στην ύπαρξή της, συμβαινει ακόμα  και να την κόβουμε, γιατί ερεθίζει το δέρμα μας. Και, ως αποτέλεσμα να βγάζουμε ξεχειλωμένα και ξεθωριασμένα τα ρούχα μας απο το πλυντήριο. Και μερικές φορές συμβαίνει να καταστρέψουμε τα χρώματα των άλλων  ρούχων στο πλυντήριο, γιατί είχαμε την απερισκεψία να βάλουμε στην πλύση ρούχο, ασυμβίβαστο με τα άλλα. Και όλα αυτά  διοτι δεν έχουμε δώσει την δέουσα προσοχή στις ετικέτες! Αυτές περιέχουν σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες δεν πρέπει να αγνοούμε! Τα σύμβολα, που περιέχουν, παρέχουν πλήρεις και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς να καθαρίζουμε το κάθε ρούχο. Επειδή δεν καταφέρνουμε πάντα να ερμηνεύσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχουν, το αποτέλεσμα είναι να διστάζουμε  να βάλουμε το ρούχο στο πλυντήριο μαζι με τα άλλα, και  να το πλένουμε μόνο του στο χέρι, ή για πιο σίγουρα να το πάμε για στεγνό καθάρισμα. Ως εκ τούτου, θα εξηγήσουμε λεπτομερώς την έννοια του κάθε σύμβολου. Επειδή η αλήθεια είναι ότι όσο πιο σωστά καθαρίζουμε τα ρούχα μας, τόσο πιο πολύ θα τα χαρούμε.

 
Διαβάστε περισσότερα →
«1» Σελίδα 1 Από 1
Επιστροφή στο πάνω μέρος