μινι Καλαθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Το γυναικείο πουκάμισο

Ημερομηνία: 05 Ιανουάριος 2017

Το πουκάμισο είναι ένα ένδυμα που είναι απαραίτητο  να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Δίνει μία κομψή και επιχειριτική άυρα,  στυλ και λεπτότητα! Σήμερα θεωρούμε δεδομένο το πουκαμισο, αλλά η αλήθεια είναι ότι για πάρα πολύ  καιρό ήταν ρούχο αποκλειστικά μόνο των ανδρών. Σημαντική ήταν η συμβολή της θρυλικής Coco Chanel για την κατάκτηση του πουκαμίσου από την ανδρικη  ντουλάπα και η πρόσδωσή του μίας μαλακης και κομψης γραμμής. Το 1950  παρουσιάζει ένα πολύ απλό και πρακτικό μοντέλο λευκό πουκάμισο με γιακά, με τη μορφή μιας κορδέλας. Από τότε, το λευκό πουκάμισο είναι αιώνιо. Δεν βγαίνει απο την μόδα και είναι κατάλληλο για κάθε στυλ, εκτός από το αθλητικό.

Σήμερα, η βιομηχανία της μόδας μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία απο μοντέλα, στυλ, χρώματα και υφάσματα γυναικεία πουκάμισα. Και ο συνδυασμός με τα άλλα ρούχα είναι απλά ακαταμάχητος! Σε συνδυασμό με παντελόνι ή φούστα δίνει το τέλειο όραμα για το γραφείο, και με τζιν - για την καθημερινότητα. Θέλετε πιο αμελή εμφάνιση - ξεκουμπόστε  τα δύο πάνω κουμπιά! Πείραματιστειτε! Και να θυμάστε - ό, τι δείχνει καλό πάνω μας και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, είναι της μόδας!

Δείτε όλα τα γυναικεία πουκάμισα second hand με το κιλό οποία προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα 2hand.gr! Μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο και στυλ! Τα πουκάμισα μας είναι  απο παγκόσμιες εταιρείες με αποδεδειγμένη ποιότητα στην αγορά - μοντέρνα, φυσικά υφάσματα και με διάφορα  χρώματα. Οι τιμές μας είναι με το κιλό! Επωφεληθείτε!

Όλα τα γυναικεία ρούχα με το κιλό στο καταστημα μας 2hand.gr είναι από δεύτερο χέρι. Έχουν περάσει απο την υποχρεωτηκή απολύμανση. Πάντα να πλένετε τα αγοραζομένα απο εμάς προιόντα, για να αποφευχθούν πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις!

 

Αφήστε σχόλιο

Κωδικός ασφαλείας
Πληκτρολογήστε την παραπάνω λέξη
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Επιστροφή στο πάνω μέρος