Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ1. Υποκείμενα προσωπικών δεδομένων

Για το σκοπό της διαφήμισης, πώλησης και παράδοσης των παραγγελθέντων ρούχων και αξεσουάρ απο δευτερο χερι στο ηλεκτρονικό κατάστημα "2hand.gr" (www.2hand.gr) επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα στους:

 • επισκέπτες και

 • εγγεγραμμένους χρήστες

! Ειδικό μήνυμα - αν είστε κάτω των 18 ετών - το 2hand.gr δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία ατόμων κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε μην μας στείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Εάν είστε κάτω των 18 ετών και επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες ή να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr με τρόπο που απαιτεί από εσάς να στείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε με έναν γονέα ή κηδεμόνα για να το κάνει εξ ονόματός σας.

 

2. Διαχειριστής προσωπικών δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr είναι η Εταιρία ILLAYA LTD με έδρα και διεύθυνση Sulitsa 6062,  Stara Zagora, Βουλγαρια, καταχωρημένη με αριθμό 203860434 στο Εμπορικό Μητρώο και στο Τμήμα Μητρωου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου η Εταιρία έχει κάνει εγγραφή ως Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με αριθμό αναγνώρισης 420942.

Ο υπευθυνος υπαλληλος προσωπικών δεδομένων - Διαχειριστής - θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και θα κανει την διαδικασία χρήσης των δικαιωμάτων σας ως υποκειμένου προσωπικών δεδομένων ευκολότερη και κατανοητή. Μπορειτε να επικοινωνισετε με τον Διαχειριστή απο τις  “Επαφές” στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr.


3. Ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Η Εταιρία πρέπει να παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία για τα δεδομένα που παρέχετε.

 • Για να γίνει αυτό, κάθε εγγεγραμμένος πελάτης εισέρχεται στο Προφιλ του μέσω δύο κωδικών αναγνώρισης: e-mail και κωδικός πρόσβασης. Ευθύνη του Πελάτη ειναι να μην παρέχει κανέναν από αυτούς τους κωδικούς σε κανέναν. Ο Διαχειριστής δεν ευθύνεται όταν ο κωδικός πρόσβασης του Πελάτη χρησιμοποιείται από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Εάν ο Πελάτης έχει υποψίες ότι ο λογαριασμός του χρησιμοποιείται ακατάλληλα, πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Διαχειριστή. Η επικοινωνία γινετε  απο τις  “Επαφές” στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr.

 • Για ακόμη πιο αξιόπιστη προστασία όλων των προσωπικών δεδομένων, το  E-shop 2hand.gr χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL.


4. Τα προσωπικα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:

4.1. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε:

 • κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού (προφιλ) στο 2hand.gr:

    - διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    - Στοιχεία επικοινωνίας: Όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο
    - Πληροφορίες διεύθυνσης για ιδιώτη: χώρα, νομος, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση
    - Πληροφορίες για την Εταιρία: ΑΦΜ, ονομα Εταιρείας, Εφορία, εταιρικό ΑΦΜ, Διαχειριστής, Όνομα Τράπεζας, Τραπεζικός λογαριασμός
    - Διεύθυνση παράδοσης: χώρα, νομος, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση

 • οταν κανετε παραγγελία και αποδεχεστε των Όρων Χρησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2hand.gr:

    - ως ιδιωτης: όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, χώρα, νομος, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
    - ως εταιρία: όνομα εταιρείας, αριθμός ΑΦΜ

 • στο Έντυπο επικοινωνίας: όνομα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, μήνυμα
 • στο Έντυπο επιστροφής προϊόντος: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση, νομος, ταχυδρομικός κώδικας, κωδικός προϊόντος, αριθμός παραγγελίας, λόγος επιστροφής
 • στο BLOG: σχόλιο, όνομα
 • όταν μας στείλετε email ή SMS, καλέιτε τηλεφωνικά, ή άλλες μορφές επικοινωνίας 


4.2. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας, σύναψη σύμβασης από την απόσταση με την Εταιρία -  τα συγκεκριμένα προϊόντα που αγοράζετε, τον χρόνο αγοράς, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο παράδοσης, τον αριθμό και ημερομηνία παραγγελίας, το συνολικο ποσό πληρωμής, την κατάσταση πληρωμής, την κατάσταση παράδοσης, το ιστορικό παραγγελιών


4.3. Πληροφορίες που λαμβάνουμε μέσω της χρήσης σας οταν χρησιμοποιειτε το ηλεκτρονικο καταστημα  2hand.gr - την ηλεκτρονική σας συσκευή, τη διεύθυνση IP, τύπος browser,  πληροφορίες γεωγραφικής θέσης, αναγνωριστικά ενεργοποίησης cookie online και παρόμοιες τεχνολογίες.

4.4. Ο Διαχειριστής δεν έχει πρόσβαση σε δεδομένα κάρτας οταν γινεται πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να καταχωρήσει ή να αποθηκεύσει τα στοιχεια καρτας. Η πρόσβαση σε αυτά είναι διαθέσιμη μόνο: στην τράπεζα οποια εχει εκδοθει η καρτα τον πελάτη και  η Τραπεζική οργάνωση πληρωμής με κάρτες στη Βουλγαρία - Borika.  Αυτά τα τραπεζικά ιδρύματα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων του Πελάτη.


5. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Προσπαθούμε να διατηρούμε τις πληροφορίες όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Έχετε:

 • δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα - μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία που διατηρούμε

 • το δικαίωμα να διορθώνουν τα ανακριβή προσωπικά δεδομένα - οταν υπαρχουν λαθη στα στοιχεια

 • το δικαίωμα συμπλήρωσης ελλιπών προσωπικών δεδομένων - οταν υπαρχει ελλειψη στοιχειων

 • το δικαίωμα διαγραφής τους ("Δικαίωμα να εισαι ξεχασμενος") - τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν και η επεξεργασία θα συνεχιστεί με ανώνυμη μορφή, ώστε να μην μπορείτε να τα αναγνωρίσετε.

 • δικαίωμα να περιορίσουν την επεξεργασία τους.

Τα παραπάνω δικαιωματα μπορούν να ασκηθούν μέσω του λογαριασμού σας στο 2hand.gr ή με την αποστολή γραπτής αίτησης ως ελεύθερο κείμενο στον Διαχειριστή μεσα απο τις  “Επαφές” στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr μετά απο την πιστοποίηση της ταυτότητας σας.


6. Σκοποί της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

6.1. Τα προσωπικά στοιχεία στο προφιλ σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους παρακατω σκοπούς:

 • την διατήρηση και την διευκόλυνση των επαφών με σας

 • την διαχείριση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης το υ λογαριασμόυ (ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί πρόσβαση στον λογαριασμό σας  μόνο από εσάς ή από εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο).

 • για να μπορоυμε να στειλουμε αντίστροφο email ( μετα απο την εγγραφη, παραγγελια κτλ.) για να διασφαλίστει η ασφάλεια οτι εσεις κανετε τις αντίστοιχες δράσεις απο το προφίλ σας

 • για να σας σταλθει  email  κατά την αλλαγή του κωδικου πρόσβασης

 • Έλεγχος προσωπικοτητας κατά την σύνδεση στο λογαριασμό σας

6.2. Τα προσωπικά στοιχεία για την ολοκληρωση της παραγγελίας σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους παρακατω σκοπούς:

 • για την παράδοση παραγγελμενων προϊόντων, αποτελεσμα  της εκτελεσης της σύμβασης πώλησης εξ απόστασεως μεταξύ της Εταιρίας και του Πελάτη

 • για υπηρεσίες υποστήριξης πελατών για τεχνικά προβλήματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενημέρωση πελατών , παρακολούθηση αποστολες, πληρωμές και άλλα.

 • για συλλογη και ελενγχο των λογιστικών δεδομένων

 • διεξαγωγή και ανάλυση της έρευνας αγοράς και των στρατηγικών 

6.3. Τα προσωπικά δεδομένα από την φόρμα επικοινωνίας, απεσταλμένο μήνυμα, email ή δημοσιευμένο σχόλιο υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς:

 • Ταυτοποίηση ως αποστολέας / συγγραφέας μηνύματος ή δημοσιευμένου σχολίου.

 • για επικοινωνία μαζί σας


7. Οι τρίτοι που έχουν πρόσβαση στα προσωπικα σας στοιχεια σε σχέση με τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που παρέχονται μαζί με το ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr  - τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο πάνω, και θα κινωπιωυντε σε κοινή χρήση αυστηρά και μόνο στην αρχή βασης "Υποχρεωτικα πρεπει να τα γνωρίζουν":

 • η Εταιρία Mirchev Ideas Ltd, καταχωρημένη με αριθμό 131135125  στο Εμπορικό Μητρώο και στο Τμήμα Μητρωου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας ως πάροχος υπηρεσιών cloud services, hosting, reverse proxy (reverse proxy), CDN, servers / clusters and co-location καθώς και η τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας SELITON, έκδοση 10, την οποία χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr

 • εταιρείες με αδεια για courier: SPEEDY και SPEEDEX


8. Μεταφορά προσωπικοω δεδομένων


8.1. Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε:

 • αρμόδιες δημόσιες αρχές, κυβερνητικές, φορολογικές υπηρεσίες, διμοσια/ κρατικα όργανα ελέγχου, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με τις νομικές ή αλλες  υποχρεώσεις που υπόκειται η Εταιρία.

 • δημόσια αρχή ή αρμόδιο ίδρυμα, εφόσον οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται από την κατάλληλη νομιμη έννομη τάξη

 • κάθε πρόσωπο στο οποίο ο Διαχειριστής έχει προτείνει να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή/και τις υποχρεώσεις του.

8.2. Ο Διαχειριστής δεν είναι υπεύθυνος για απαραβίαστο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που μεταδίδονται μέσω του 2hand.gr σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης (στοχοθετημένες / προγραμματισμένες ή παρεπόμενες / hacking επιθέσεις) από τρίτους.9. Διαφήμιση και μάρκετινγκ 

Αν έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεση κάνωντας κλικ στο κουμπί "Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο" για να λάβετε ειδοποιήσεις, διαφήμισης ή μάρκετινγκ από το 2hand.gr, μπορείτε να λάβετε προτάσεις με τις προτιμήσεις σας, με βάση το ιστορικό των αγορών σας, η συμμετοχή σας στις προσφορές. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να να απενεργοποιήσετε το αντίστοιχο κουμπί. Μπορείτε επίσης να αποσύρετε την συναίνεσή σας με γραπτή αίτηση ως ελεύθερο κείμενο στον Διαχειριστή μεσα απο τις  “Επαφές” στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr μετά απο την πιστοποίηση της ταυτότητας σας. Η απάντηση-επιβεβαίωση από την πλευρά μας θα την λάβετε εντός 24 ωρών.


10. Επικοινωνία μαζι σας 

Μπορούμε να επικοινωνισοτμε μαζι σας χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας μόνο εάν οι ειδοποιήσεις αυτές είναι απαραίτητες για την σωστη λειτουργία των υπηρεσιών 2hand.gr που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, όταν ενας Πελάτης έχει αρνηθεί να παραλαβει παραγγελίες με αντικαταβολή, έχουμε το δικαίωμα να τον ενημερώσουμε μέσω email ότι η παραγγελία του θα σταλεί μετά απο πληρομη με τραπεζική κατάθεση.


11. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας 

 Στο έντυπο εγγραφής, στη φόρμα κατά την αγορά προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr, στα σχόλια στο Blog ή οταν χρησιμοποιητε τα έντυπα επικοινωνίας με το 2hand.gr, υποβάλλετε προσωπικά στοιχεία τα οποια είναι υπό την προστασία του βουλγαρικου "Νόμου προστασίας για τα προσωπικα δεδομένα" και "Ο γενικός κανονισμός για τον προστασία προσωπικα δεδομένον" της Ευροπης γνωστός ως "GDPR – General Data Protection Regulation" 2016/679, ο οποιος ισχει από 25.05.2018.


 • Εάν έχετε οποιαδήποτε ζητήματα, ερωτήσεις ή καταγγελίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω  απο τις φορμες επικοινωνίας που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr. Θα λάβετε απάντηση στο αίτημά σας μέσα σε 48 ωρες από την παραλαβή του γραπτού σας αιτήματος.

 • Εάν οι ενέργειες που σχετίζονται με την καταγγελία σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το 2hand.gr δεν είναι ικανοποιητικές για εσάς, μπορείτε επίσης να καταθέσετε μια καταγγελία στην εποπτική αρχή. Στην επικράτεια  της Βουλγαρίας, στην οποία ειναι η εδρα του Διαχειριστή, η εποπτική αρχή είναι η Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


12. Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικα σας δεδομένα 

    12.1. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκευοντε:


 • για 6 ετη από την τελευταία σας επίσκεψη ως επισκέπτη.

 • για 6 έτη ως πελάτης από την ημερομηνία της τελευταίας παραγγελίας.

 • τα Εγκαταλειμμένα καλαθια διαγράφονται μετά από 30 ημέρες.

 • Οι Λίστες επιθυμητον διαγράφονται μετά από 30 ημέρες.

 • τα προσωπικα σας στοιχεια στο BLOG του 2hand.gr συνδέονται με τα σχόλια που δημοσιεύσατε σε άρθρο ή βίντεο και ασκείτε το συνταγματικό σας δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση με τη μορφή και το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει. Για αυτο δεν ορίζεται προθεσμία μετά τη λήξη της οποίας παύει η επεξεργασία τους. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα στα σχόλια κάνοντας γραπτό αίτημα με ελεύθερο κείμενο μέσω των εντύπων επικοινωνίας. Όταν το περιεχόμενο ενός συγκεκριμένου σχολίου περιέχει προσβλητικές λέξεις ή φράσεις, ντροπιαστικές, συκοφαντική με σκοπο να καταστρέψει τη φήμη του Διαχειριστή, ο τελευταίος έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει το περιεχόμενο του σχολίου από το blog στο 2hand.gr.

 • τα προσωπικά στοιχεια που παρέχονται μεσα απο τα εντυπα επικοινωνίας - για 1 μηνα, καθως σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να κάνετε γραπτό αίτημα σε ελεύθερο κείμενο  ζητωντας να τα διαγράψουμε 

 • Τα δεδομένα σχετικά με τη συλλογή και ελενγχο των λογιστικών στοιχείων και τη λογιστική λογοδοσία - τα λογιστικά βιβλία και οι οικονομικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων εφοριακου ελέγχου και οι επακόλουθες οικονομικές επιθεωρήσεις αποθηκευοντε επί 10 έτη με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου της περιόδου αναφοράς που ακολουθεί την περίοδο αναφοράς στην οποία αναφέρονται;  όλοι οι άλλοι κάτοχοι λογιστικών πληροφοριών - 6 έτη από την 1η Ιανουαρίου της περιόδου αναφοράς που ακολουθεί την περίοδο αναφοράς στην οποία αναφέρονται.

 • Εν πάση περιπτώσει, οι πληροφορίες μπορούν να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όταν υπάρχει νομιμη αιτία γι 'αυτό - στην περίπτωση αυτή θα διαγραφτουν μόλις παύσει να είναι αναγκαία για το νόμιμο λόγο.


12.2. Μόλις λήξει η παραπανο προθεσμία, τα δεδομένα διαγράφονται και δεν μπορούν να ανακτηθούν ή να χρησιμοποιηθούν πια. 

12.3.Τα δεδομένα δεν διαγράφονται, αλλά συνεχίζονται να επεξεργάζονται μόνο για λόγους προστασίας των νόμιμων δικαιωμάτων μας και των νόμιμων συμφερόντων μας ή για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων εάν, κατά την ημερομηνία λήξης αυτής της περιόδου, εκκρεμούν νομικές, διοικητικές και προδικαστικές διαδικασίες ή οταν ιδι υπαρχει έλεγχος για κατάχρηση, παραδοχές ή καταγγελίες και ενδεχόμενες παραβιάσεις - μέχρι την ολοκλήρωσή τους.


13. Συνδεση μαζί μας μέσω των social media

 13.1. Αν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του 2hand.gr μέσω των social media όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το Instagram, το You Tube κ.λπ., τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως το όνομά σας και το γεγονός ότι σας ενδιαφέρει το 2hand.gr) θα είναι ορατό σε όλους τους επισκέπτες της προσωπικής σας σελίδας στα σχετικά social media συμφωνα με τις ρυθμισεις σας στην Πολιτικη προστασιας τον αντιστοιχων social media. Το 2hand.gr δεν ευθύνεται για την επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων ή για την πολιτική προστασιας στις ιστοσελίδες τέτοιων social media.

13.2. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των social media (για παράδειγμα, όταν δημοσιεύετε ένα σχόλιο, ανεβάζετε ένα αρχείο πολυμέσων, στέλνετε ένα μήνυμα ή μας κανεται LIKE στην σελιδα ενδέχεται να λάβουμε τα προσωπικά σας στοιχεία (όπως όνομα χρήστη, φωτογραφία προφίλ, χωρα, email και φύλλο). Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που λαμβάνονται από τα social media σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.


14. "Cookies" και παρόμοιες τεχνολογίες

Το 2hand.gr χρησιμοποιεί cookies και σχετικές τεχνολογίες, που συλλέγουν και αποθηκεύουν πληροφορίες ,όταν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 2hand.gr. Αυτό εχει τον σκοπο το 2hand.gr να είναι σε θέση να εντοπίσει το browser σας να συλλέγει δεδομένα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας - ποιες σελίδες επισκέπτεστε, τη διάρκεια της επίσκεψής σας, οπως και να αναγνωρίσει αυτές τις πληροφορίες όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας όταν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ελέγξετε και να ορίσετε τις προτιμήσεις cookie από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλουμε ανατρέξτε στην πολιτική cookies του 2hand.gr.


15. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική προστασιας προσωπικών δεδομένων

Αυτή η Πολιτική προστασιας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Σας συνιστούμε να την αναθεωρείτε τακτικά για πιθανές αλλαγές, αλλά εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας στείλουμε ειδοποίηση μέσω email, εάν είναι απαραίτητο. Η πιο πρόσφατη αλλαγή αυτής της Πολιτικής προστασιας προσωπικών δεδομένων έγινε στις 24 Μαΐου 2018.