μινι Καλαθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στο έντυπο εγγραφής και στο έντυπο για αγορά προϊόντα ως επισκέπτης στο Ηλεκτρονικό κατάστημα 2hand.gr, ο Πελάτης υποβάλλει προσωπικά στοιχεία τα οποία προστατεύονται από τον νόμο. Πρόσβαση δικτυακά απο το E-shop σε αυτές τις πληροφορίες έχουν  μόνο η Εταιρία και ο Πελάτης. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου η Εταιρία έχει κάνει εγγραφή ως Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με αριθμό αναγνώρισης 420942.

Η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία των δεδομένων που παρέχονται από τους Πελάτες. Για τον σκοπό αυτό, κάθε εγγραμμένος Πελάτης μπαίνει στο προφίλ του μέσω δύο κωδικών για αναγνώριση: με e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Υποχρέωση του Χρήστη είναι να τηρεί και να μην ανακοινώνει σε κανέναν τους κωδικούς αυτούς. Η Εταιρία δεν είναι υπεύθυνη όταν ο κωδικός του Πελάτη χρησιμοποιείται από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σε περίπτωση αμφιβολίας από τον Πελάτη ότι το Προφίλ του χρησιμοποιείται παράνομα, θα πρέπει ο ίδιος να επικοινωνήσει αμέσως με την Εταιρία.

Για ακόμη πιο αξιόπιστη προστασία όλων των προσωπικών δεδομένων, το  E-shop χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL.

Οι παραχωριμένες από τον Πελάτη πληροφορίες ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ από την Εταιρία σε τρίτους, εκτός αποκλειστικαά και μόνον για την εκτέλεση της συγκεκριμένης παραγελίας του.

Η παροχή προσωπικών δεδομένων είναι εντελώς εθελοντική από την πλευρά του Πελάτη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να λάβει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και την επεξεργασία τους από την μεριά της Εταιρίας. Μπορεί, επίσης, να ζητήσει να διαγραφεί το προφίλ του, που περιέχει τα προσωπικά του στοιχεία, και για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητο να στείλει γραπτή αίτηση με ελεύθερο κείμενο στο eshop@2hand.gr.

 

 
Επιστροφή στο πάνω μέρος